LAS PALMERAS . Cocina mediterránea con toques creativos

497 323 22

las palmeras

En RESTAURANT LES PALMERES ens dediquem a prestar un acurat servei d'hostaleria amb una cuina de gran qualitat basada en la cuina tradicional. Oferint els seus exclusius menús centrats en la nostra acurada cuina casolana, els nostres plats el faran sentir com a casa. També li oferim la possibilitat de celebrar comunions, aniversaris, reunions d'empresa, comiats, etc, en un ambient familiar i agradable.

 

En aquests anys d'experiència, RESTAURANT LES PALMERES s'ha convertit en un dels principals referents de la cuina de la zona, mostra d'això és la quantitat de clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres. Si ens visita podrà gaudir de Torredembarra i els seus voltants, gaudir d'un entorn peculiar i, sobretot, de la gastronomia que li oferim en RESTAURANT LES PALMERES.

RESTAURANT LES PALMERES li ofereix una cuina i uns productes de gran qualitat. Si ja ens ha visitat li agraïm la confiança que ha dipositat en nosaltres, i si no ho ha fet encara, segur que no es penedirà.


Warning: error_log(/furanet/sites/laspalmeras.cat/web/htdocs/_logs_/20180223-errores.log) [function.error-log]: failed to open stream: No such file or directory in /furanet/sites/cloud.creativat.net/web/htdocs/cloud/rutinas.inc.php on line 3405