LAS PALMERAS . Cocina mediterránea con toques creativos

497 323 22

Menú per a comunions

Menu A

Pica-pica "les palmeres"

Compost de: cabdells i endívies amb vinagreta de pinyons torrats, pernil de jabugo i torrades de salmó, bacallà i pebrot escalivat amb anxova

*********************

Orada al forn sobre fonfo de patates panadera
O
Entrecot de vedella a la parrillla amb salsa al gust

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler:

Aigua mineral
Vins Rene
Cava bn Comte Caralt
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 35 + 10% iva

 

Menu B

Llagostins cuits
Formatge manxec
Pernil de Jabugo
Minicroquetes casolanes
Musclos marinera
--------------------------
Filets de llobarro al forn
O
Espatlla de xai al forn

Menu BB

pernil de jabugo
Minicroquetes del xef

----------------------------

½ llom de llobarro amb salsa de cava

----------------------------
¼ espatlla de xai

 

*********************

 

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Vins Rene
Cava BN Comte Caralt
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 36 + 10% iva

Menu C

Minicroquetes casolanes
Assortiment de ibèrics

*********************

Llom de lluç sobre llit de borratges

*********************

Filet de porc ibèric amb salsa de pebre rosa

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Rene
Negre criança rioja
Cava bn Reserva ii lustres
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 37 + 10% iva

Menu D

Calamars a la romana
Cloïsses marinera

*********************

Llom de bacallà amb mussolina d'all suau

*********************

Magret d'ànec a la salsa agriculce amb pera baby

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Rene 
Negre criança rioja
Cava bn Reserva ii lustres
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 39 + 10% iva

Menu I

Delicades de foie amb ceba caramelitzada
Saltejat de bolets amb reducció de Pedro Ximenez

*********************

Llom de turbot amb favetes i vinagre balsàmic

*********************

Filet de vedella amb salsa de ceps

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Poesia
Negre criança rioja
Cava bn Reserva ii lustres
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 42 + 10% iva


Menu F

Calamars a la romana
Cloïsses marinera

*********************

½ llamàntol amb navalles a la planxa

*********************

Filet de bou amb làmina de foie

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Poesia
Negre criança rioja
Cava bn Reserva ii lustres
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 44+ 10% iva


Menu G

Pernil de Jabugo
Saltat de gambetes amb all i julivert
Gambetes de huelva al punt de cocció
Cloïsses fines a la planxa amb el seu romesco

*********************

Filet de vedella amb salsa de vi anyenc i Atila de marge
O
Suquet mariner de rap i lluç amb escamarlà i llagostí

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Sumarroca
Negre vedat criança rioja
Cava b. Reserva Raventos
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 45 + 10% iva

Menu H

Pernil de Jabugo
Caramels i delícies d'ànec
Gambetes de huelva al punt de cocció
Cloïsses fines a la planxa amb el seu romesco
Escamarlanets de torredembarra saltejades

*********************

Espatlla de cabrit a l'estil del xef
O
Sarsuela de peix i marisc

*********************

Pastís de crema cremada amb ametlla torrada

Celler

Aigua mineral
Blanc Sumarroca
Negre vedat criança rioja
Cava b. Reserva Raventos
Cafè i licor de fruita

 

Preu per comensal: 47+ 10% iva


Warning: error_log(/furanet/sites/laspalmeras.cat/web/htdocs/_logs_/20171122-errores.log) [function.error-log]: failed to open stream: No such file or directory in /furanet/sites/cloud.creativat.net/web/htdocs/cloud/rutinas.inc.php on line 3405